Blog

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Gerrie Gerrie uit Urmond schreef op mei 28, 2019 om 6:34 pm:
Bie Jenny 4 Gestart met Rob, Tim, Jeffrey en Gerrie. Als vaste reserves Jenny en Jean. Als nieuwelingen met heel veel enthousiasme begonnen in de Klasse 4C. De eerste wedstrijd bie Oud Genei met knikkende knieën begonnen, supergezellig en ook nog gewonnen. Na twee wedstrijden dik gewonnen te hebben, verloren we nipt met 10.5 – 9.5. Het probleem van ons nieuwelingen is het gooien op de bull. ☹ Zo worden er verschillende wedstrijden nipt verloren. Gestaag verzamelen we steeds meer punten en gaan we denken aan een top 3 einsstand. Tegen het einde van de competitie beginnen de zenuwen weer op te spelen, we kunnen kampioen worden als nieuwkomers. Dan is het na carnaval en het gaat heel goed we staan bovenaan. We moeten soms een beroep doen op andere spelers. Dit gaat ook voorspoedig en ze helpen ons ook nog aan de nodige overwinningen. Oud Molenberg heeft ons een goeie dienst bewezen en gewonnen van de Koetsch. Zo werden we kampioen zonder te spelen. Daar we die week geen wedstrijd moesten spelen. We eindigden als 1ste met 5 punten voorsprong op de nummer 2. Hoppa op naar seizoen 2 in de 3de klasse. Trots op mijn team.
Jean Jean uit Urmond schreef op mei 18, 2019 om 4:27 am:
Deze week de laatste wedstrijd uit tegen Brandje. Deze wedstrijd ging eigenlijk om niks meer maar voor de onderling stand hier en daar was het nog spannend. Jean won zijn partij met 3 - 0. Bjorn had het moeilijk vanavond en verloor met 3 - 1. Ton won zijn partij met 3 - 0. Patrick won zijn eerste leg nog wel maar verloor er 3 op rij. De koppels 701 werden beide gewonnen met 2 - 0. De eerste Tac-Tic werd verloren met 2 - 1 door Jean en Bjorn. Maar het koppel Patrick en Ton was een lust om naar te kijken. Patrick begon aan de 2e leg met een tr 20 tr 18 en een enkele 18 maar Ton deed daar nog een schepje boven op tr 18 tr 17 en een tr 16 waar de tegenstanders op antwoorde het is wel een gezelschap spelletje , daarna werd er vrij snel gewonnen met 2 - 0. Dit was goed voor 1 punt ( 3-5) Bjorn en Jean verloren met 3 - 0 en zo kwam een einde aan een goed seizoen voor ons met een 2e plaats. Ik wil iedereen bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen.
Jean Jean uit Urmond schreef op mei 11, 2019 om 4:58 am:
Deze week de wedstrijd tegen de Bekker. Als we deze wedstrijd winnend afsluiten dan zijn we zeker van de 2e plaats. Jean liet al een rondje drop shot op verdacht aan rukken ????? Maar Jean verloor zijn partij met 3 - 2. Bjorn maakte er ook weer een lange partij van en won deze met 3 - 2. Ron begon goed maar zo goed dat hij begon zo slecht was het einde . Ron verloor met 1 - 3 . Patrick had geen kind aan zijn tegenstander (of Patrick zo goed) en won met 3 - 0. Tussen stand 2 - 2. Ton en Bjorn konden het net niet afmaken in hun koppel 701 en verloren met 2 - 1. De gebroeders maakte weer gelijk door te winnen met 2 - 0. Jean en Ton wonnen hun Tac-Tic na ander half uur met 2 - 1. De broertjes maakte er 5 - 3 van door met 2 - 0 te winnen. Ton kon de volle winst binnen halen en moest het tegen Wesly G opnemen !!!!!! Sorry Wesly ik moest het wel netjes houden van jou dus bij deze, Ton wist met 3 - 1 te winnen en zo was de winst en de 2e plaats binnen. Heren een verdiende proficiat. Bjorn dit wat er altijd van hem zien winnen in 5 legs en zo kwam de stand van 7 - 3 op het bord. Heren van stein bedankt voor de gezellige avond op het roken na !!!!!!!!!! Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen Brandje.
Jean Jean uit Urmond schreef op mei 4, 2019 om 4:45 am:
Deze week de beker wedstrijd in ronde 6. Kwart finale thuis tegen Belg 3 koploper in klasse 2a Jean begon aan ronde 1 en in deze gelijk opgaande wedstrijd pakte Jean leg 5 en won zo met 3 - 2. Ton kwam ook met 1 - 0 achter maar herstelde zich door 3 legs achter mekaar te winnen. Ron had niet al teveel moeite en won met 3 - 0. Patrick had duidelijk de beste man van hun kant , Deze begon met een 180 opening maar verloor de leg wel van Patrick. Maar dat was het dan ook voor Patrick verlies van 3 - 1. Met een stand van 3 - 1 voorsprong begonnen we aan de koppels. Bjorn gaf aan dat we zo moesten door spelen. Jean en Ton verloren na een spannende partij met 2 - 1 waar ze vele kansen onbenut lieten. Ron en Patrick maakte het ook niet af en zo was de stand weer gelijk. Wederom gaf Bjorn aan alle vertrouwen te hebben op hetzelfde koppels maar helaas verloren Jean en Ton met 2 - 1 en Ron met Patrick met zelfs 2 - 0. Dus de stand was 3 - 5 voor De Belg 3 die al zeker waren voor de laatste 4. Bjorn gooide ronde 9 en won met 3 - 0. Helaas worden we weer in de kwartfinale uitgeschakeld. Nu kunnen we gaan opmaken voor nog 2 competitie wedstrijden te beginnen de laatste thuis wedstrijd tegen de Bekker. Wel wil ik nog even Recept naar Bjorn zeggen , hij weet wel waar voor.
Jean Jean uit Urmond schreef op april 20, 2019 om 5:38 am:
Deze week een thuis wedstrijd tegen The Avengers Nou dit werd zeker een avontuur !!!!!!!! na 3 keer een dropshot te hebben genuttigd konden we beginnen. Ik kan een heel lang verhaal gaan schrijven maar ik kan het heel kort houden. We hebben allemaal gewonnen maar er was een koppel (Ron/Ton) die een leg hebben verloren en dit Patrick zwaar op de maag was gaan liggen. Patrick zelfs bijna met Jean naar was gegaan ????????? Er waren wel nog 2 aparte vermeldingen waard en dat is dat Jean er weer 2 180 er gooide en Patrick maar 16 pijlen nodig had voor een leg te winnen. Volgende week uit naar sport.
jean jean uit Urmond schreef op april 6, 2019 om 6:23 am:
High De 5e beker ronde moesten we uit tegen Carboon. Een paar jaar geleden hadden wij deze ploeg al eens in de competitie , dus we wisten wat we tegen zouden komen. We werden ergens in de café geplaats waar het darten niet te volgen was voor ons. Het eten werd al om 20.00 uur op de tafel gezet , maar dit werd al snel door gesnoven naar carboon !!!!!!! Jean begon zoals altijd aan de wedstrijd , maar dacht toen hij aan het gooien was of hij op een perron op de trein was aan het wachten , en de mensen niet wisten waar ze moesten zijn ???????? Jean verloor zijn partij kansloos met 3 - 1. Ha dacht patrick dit begint goed (speelt niet graag voor de beker) Vervolgens winnen Bjorn met 3 - 1 en Ron met 3 - 0 en Patrick met 3 - 1. Jean en Bjorn verloren 701 en de tac-tic met 2 - 0 van een goed koppel maar werd ruimschoots goed gemaakt door de broertjes . ronde 9 was een prooi voor Ron die met 3 - 0 wist te winnen. Dus met een winst van 3- 6 gingen we naar huis. Volgende ronde staat op 3 -mei geplant.
Jean Jean uit Urmond schreef op maart 30, 2019 om 7:59 am:
Deze week de topper tussen 1 en 2 , Joe-Place en Bie-Jenny. Bij winst van Joe Place zijn ze zeker van het kampioenschap. Aan ons dit nog een weekje uit te stellen. Aangekomen in het prachtige pand van Joe place stonden de heren te poppelen om te beginnen. En Jean begon goed aan de partij en liet zijn 6e 180 zien en won vrij snel met 3 - 0. Ton won zijn partij ook met 3 - 0. Ron begon goed en kwam snel op 1 - 0 en kreeg genoeg kansen op 2 - 0 maar helaas was het over en uit voor ron 3 - 1 verlies. Patrick begon ook goed aan zijn partij en kwam met 2 - 0 voor , verloor de 2 legs erna en na een spannende 5e leg verloor patrick zijn partij met 3 - 2. Jean en Bjorn verloren de 701 met 2 - 0 en Ton en Patrick verloren met 2 - 1 Jean en Bjorn verloren ook met 2 - 0 hun tac-tic Ron en Patrick wonnen met 2 - 1. Ton moest het proberen om nog een puntje mee te nemen maar helaas was zijn tegenstander vanavond buiten aards en zo verloor ton met 3 - 0. Bjorn kon ook niet de laatste partij binnen halen en werden we met 7 - 3 verslagen en zijn de tegenstanders verdiend kampioen. Volgende week de 5e ronde beker uit naar Carboon.
Jean Jean uit Urmond schreef op maart 23, 2019 om 7:32 am:
Deze week de thuis wedstrijd tegen Fliying Darts 3 In de 1e ronde hadden wij geen 4 man bij elkaar en zo werd deze wedstrijd met 10 - 0 verloren. We wisten niet goed hoe deze tegenstander was of is !!!!! Jean begon aan zijn partij en het zag ernaar uit dat Jean een pak slag zou krijgen van zijn tegenstander maar Jean vocht zich terug en wou deze pot met 3 - 2. Bjorn moest het laten zien na 4 weken geen pijl in de handen te hebben gehad , maar volgens alles is Bjorn op training s kamp geweest en Bjorn won met 3 - 0. Ron won ook met 3 - 0. Patrick had het in begin gemakkelijk maar moest toch nog aan de bak na de 2 - 2 maar Patrick won met 3 - 2. Jean en Bjorn wonnen de 701 met 2 - o en Ron en Patrick deden dit ook. De winst was al binnen. De tac-tic werd gewonnen door Jean en Bjorn met 2 - 1 en de gebroeders verloren nip met 2 - 1. Bjorn liet zijn goede spel ook in ronde 9 zien en won deze ook. Ron had helaas de geen schijn van kans in ronde 10 en Ron verloor zo met 3 - 0. Dus de 2 punten zijn binnen door te winnen met 8 - 2. Volgende week nummer 1 Joe Place De 2 zieken waren deze week weer van de partij .
Jean Jean uit Urmond schreef op maart 9, 2019 om 8:25 am:
Deze week de uit wedstrijd tegen kirchroa united 3 De telefoon van Jean stond vrijdag rood gloeiend om 16.00 uur !!!! Zou hij ook koorts hebben ???? Bjorn ligt al weken ziek in bed , nu is het de beurt aan patje. ( deze twee heren worden te duur aan de fruitmanden ) Heren beterschap . Dus moesten alle reserves uit de kast worden gehaald. Ton en marco F gingen mee. Over de wedstrijd kan ik vrij kort zijn , Onze vaste secretaresse Gerrie had ook al last van koud en warm , maar dit kwam door de hitte lucht kanaal vanuit de vloer, en het koude van ons gooien . 9Weinig tonnentjes) Maar terug naar de wedstrijd . In de 4e ronde verloor marco F helaas met 3 - 1 en Jean verloor ronde 10 met 3 - 0 Maar de rest werd gewonnen zodat we met 8 - 2 naar huis gingen . Volgende week vrij en de week erop thuis tegen Flying Darts 3.
Jean Jean uit urmond schreef op februari 24, 2019 om 11:36 am:
Deze week een thuis wedstrijd tegen sjtee UUl 33 Door de griep gevelde bjorn moesten we een beroep doen op Ton. Ton zei op zijn beurt dat hij er zin in had en voegde er nog erbij (een knappe die van hem zou winnen ????????) De tegenstander waren met 6 man sterk en meende dat ze de punten zo mee konden nemen. Jean was weer als vanouds uit de start blokken geschoten en won met 3 - 0. Ton hield woord en won ook met 3 - 1 zijn partij. Ron had een goede tegenstander die een 14 en een 15 gooide tegen ron en zo verloor Ron met 3 - 1.. Patrick won zijn partij met 3 - 1. De tegenstander begonnen al te vragen of wij deze willen winnen !!!!!!! Als jullie begrijpen wat we bedoelen ?????????. Jean en Ton wonnen de 701 met 2 - 0 en Ron en Patrick verloren deze met 2 - 1 . De rest van de partijen werden gewonnen door ons behalve ronde 10 verloor Patrick met 3 - 2. Dus de heren van Sjtee uul gingen met 0 punten naar huis maar hadden wel nog !!!!!! bij zich. Ton had na de wedstrijd nog altijd het gevoel dat hij niet kon verliezen maar helaas Ton er kwamen toch nog zware nederlagen aan.
Jean Jean uit Urmond schreef op februari 9, 2019 om 7:36 am:
Deze week de uitwedstrijd tegen mio uit. Wegens de bezuinigen van brandstof hebben we de eerste meters de auto maar geduwd !!!!!!!Aangekomen in het cafe mio - Bar leek het net of het binnen even koud was dan buiten. ( Dit was voor de rokers die dan naar buiten konden roken zonder de jas aan te hoeven doen. Er waren 2 banen ingebouwd in een nis en onder de borden stonden de gewonnen trofeeën van 100 jaar bij elkaar. Jean en Bjorn hadden het moeilijk met hun single partijen en deze werden dan ook verloren. 2 - 0 achterstand was niet wat we gewend zij . Ron zette ons eerste punt op papier en Patrick trok de stand weer gelijk. De 701 koppel werd door Jean en Bjorn gewonnen met 2 - 1 en werden gefeliciteerd en met sweine hebben altijd geluk gewenst. ( Patje had het niet meer koud maar kookte heel even ) Inmiddels was de vrouw des huizes achter de bar gaan staan en binnen tien minuten hadden we rode wangen ( niet van haar maar eindelijk stond de verwarming aan. Dat was dan ook de druppel om geen punt meer te latten liggen en zo werd er gewonnen met 8 - 2. Ik erbij moet vertellen dat ronde 9 en 10 verplicht was om dubbel 1 uit te gooien ???? Bjorn dit 2 keer deed en Jean 2 keer
jean jean uit urmond schreef op februari 2, 2019 om 9:38 am:
Deze week de thuis wedstrijd tegen de Paesjstal 1 Jean begon redelijk aan de wedstrijd en won met 3 - 0. bjorn gooide volgens hem niet zo goed , maar wist met hoge uitgooien ( 149 ) en rare nummers ??? met 3 - 1 te winnen. Ron had en heeft het al een paar weken niet en verloor zo met 3 - 0. menno verloor ook met 3 - 0. Jean n Bjorn verloren met 2 - 1 de 701 en Ron met Ton deden dit ook , dus de voorsprong van 2 - 0 naar een achterstand van 2 - 4 De 2 tac-tics werden ook verloren. Dus deze week geen punten voor ons. menno won nog wel ronde 9 en ton liet zien dat hij een mooie pijl kan gooien , ton gooide ook nog zijn 2e 180 van het seizoen. uitslag van 4 - 6. Volgende week uit naar mio.
Roy Roy uit Stein schreef op januari 23, 2019 om 9:55 am:
Dinsdag 22 Januari stond de uitwedstrijd tegen weissen rosll uit Bocholtz op het programma voor team 3. Wegens de afwezigheid van teamcaptain Ruud viel Sterspeelster Gerrie bij ons in. En zelfs Ton ging mee om te supporteren. Ik lag de hele middag al te denken. Hoe zouden we vanavond naar Bocholtz gaan. Met de auto,slee,op de ski’s of op de schaatsen. Het werd toch gewoon de auto. Door de sneeuw,file,rijstijl van mensen die niet in een auto thuis horen waren we een uur onderweg.Maar klokslag 20:00uur toch mooi op tijd aangekomen. Guido begon en won zijn 1ste partij. Ook Roy won zijn partij met een 78 finish. Zoals als gewoonlijk (is geen verrassing meer) won ook Jos zijn 1ste partij. En Gerrie won net niet. Maar gooide goed. De toon was weer gezet 3-1 voorsprong. Roy gooide al niet zo lekker en verliest dan ook zijn 2de partij. Jos en Guido winnen en Gerrie alweer net niet.stand op dat moment 5-3. Dan de 1ste cricket. Daar kwam het echte beest in Gerrie naar boven. Jos en Gerrie gooide een goede cricket en weten die ook binnen te halen. Jos,Guido en Roy winnen weer en jullie raden het misschien al. Gerrie weer net niet. Guido verloor nog een partij terwijl Jos zijn 4de ook weer won en zo weer 100% haalde en Roy won ondanks zijn slechte spel ook zijn 3de van de avond. En dan Gerrie. Ik hoor jullie al denken. Alweer net niet maar dan komen jullie bedrogen uit want de laatste partij wint ze en dat was ook wel verdiend na haar goede inzet deze avond. Tenslotte wonnen Guido en Roy de 2de cricket waardoor de eindstand eindigde op 15-5 voor ons. Even na tienen was de wedstrijd afgelopen maar het was zo gezellig met de dames van de weisen rossl dat we nog even zijn blijven hangen en samen met de dames nog wat hebben gegooid. Tegen 00:00uur besloten we toch maar eens om huiswaarts te keren. De dames komen 19 maart naar ons en ze beloofde om met een busje te komen om deze gezellige avond in Urmond nog eens over te doen. Als laatste wil ik namens het hele team inclusief Ruud Gerrie bedanken voor het invallen en haar inzet. En natuurlijk Gerrie en Ton bedanken voor het rijden.
Jean Jean uit Urmmond schreef op januari 19, 2019 om 7:52 am:
Deze week de uitwedstrijd tegen Trouble Shooters uit stein . We wisten van te voren dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden , gezien de thuis wedstrijd 6-4. Jean en Bjorn begonnen met een winst met 3 - 0 . Ron heeft wat problemen met het kiezen van zijn pijlen en verloor met 3 - 1. Patrick gaf voor de wedstrijd al aan dat hij niet al teveel zin te hebben in een potje darts !!!!!!!! Maar patrick won met 3 - 2. Jean en Bjorn wonnen met 2 - 0 de 701 , waar bjorn een mooie 114 finish had. Menno en Ron konden het niet bij benen in hun 701 en verloren zo met 2 - 0. Jean en Bjorn verloren hun tac-tic met 2 - 1. en Ron en Patrick wisten wel met 2 - 0 te winnen. stand was nu 5 - 3 voor ons. Menno had de pech dat zijn tegenstander in ronde 9 alles raakte en verloor zo kansloos met 3 - 0. Ronde 10 Wie gaat er gooien ???? Jean vond dat patrick het moest gaan doen. ???? weet je het wel zeker zegt patrick tegen jean. Jip , deze partij ging gelijk op tot 2 - 2 , dus leg 5 moest de beslissing worden en patrick trok de partij naar zich toe en met zijn 2e 180 van het seizoen won Patrick met 3 - 2 en zo werd de wedstrijd met 6 - 4 gewonnen. Volgende week een weekje rust.
jean jean uit urmond schreef op januari 12, 2019 om 1:08 pm:
Deze week de thuis wedstrijd tegen Brandje uit heerlen. We begonnen redelijk aan de wedstrijd en na 4 rondes was het 3 - 1 voor ons maar het niveau van ons was niet goed te noemen, en dit op de avond dat Francien weer eens aanwezig was. De koppels werd er ook niet zo goed gegooid maar we liepen uit naar 6 - 2 . Bjorn verloor helaas met 3 - 0 in ronde 9. Jean maakte er 7 - 3 van in ronde 10. Dit was tot op heden de slechtste wedstrijd van het seizoen en dan nog winnen tegen een fanatieke tegenstander . ( teveel tv gekeken) Volgende week uit naar stein om tegen de troubel schooters te spelen.
Roy Roy uit Stein schreef op januari 7, 2019 om 12:57 pm:
Even weer een kort verslagje van mijn kant uit. Ten eerste wil ik bij deze iedereen een gelukkig en gezond 2019 wensen. Na een stop van drie weken zijn we weer verder gegaan met darts. Ten eerste te beginnen met het steeldart team. Nog voor de feestdagen op 21-12-2018 wisten ze het jaar goed af te sluiten door met 1-9 te winnen bij De Bekker 1. Door die overwinning staan ze op een verdienstelijke 4de plaats. 14 punten uit 10 wedstrijden. Ook het nieuwe jaar is goed begonnen voor DC Bie Jennie 1 door afgelopen Vrijdag te winnen in de beker van het 1ste Klasse team ‘t Hoekje. Chapeau mannen. Dan over naar het E-darts. Ook die gaan deze week weer verder met de competitie. Dinsdag speelt Bie Jenny 3 de thuiswedstrijd tegen Mi Nonna 2 uit Sittard. En voor degene die het nog niet weten. Dat is het team met de café eigenares of moet ik zeggen eigenaar van Mi Nonna. Ja zij was vroeger een hij. Bie Jenny 3 staat bovenaan met 33 punten uit 11 wedstrijden en Mi Nonna 2 met 14 punten achterstand op de 3de plaats. De edere ontmoeting eindigde in Sittard in een 4,5-15,5 overwinning voor Bie Jenny 3. De 4,5 punt tegen kwam mede door drie nederlagen van Roy die toen zijn avond niet had. Dan naar de Woensdag. Dan speelt Bie Jenny 2 de uitwedstrijd naar Guusje in Hoensbroek. Ook Jenny 2 sloot het jaar 2018 goed af door een thuisoverwinning op Treebeekse Treffers 1 met 12-4. Door die overwinning is de aansluiting naar boven toe in de stand gevonden. Blijf zo doorgaan mannen. Ook Bie Jenny 4 speelt Woensdag,maar dan uit bij Oud Molenberg 2. De wedstrijd stond gepland op Donderdag maar is naar een dag vroeger geplaatst. Oud Molenberg is een apart café. De vloer loopt schuin af, daardoor staat de kast scheef, de kast staat niet tegen een muur aan zodat ie erg wankeld, er is geen of meerdere strepen waar je moet gaan staan, de rokersruimte is een klein keukentje van 1 bij 2 meter is, wil je naar de wc dan is dat ook een hele opgave omdat je dan langs de biljarttafels moet waar wedstrijden gespeeld worden. Dus het word darten met hindernissen. Dan als laatste de Vrijdag. Dan speelt Bie Jenny 1 thuis tegen Auw Leemkoel 1. Beide hebben 2018 met een overwinning afgesloten. Auw Leemkoel won 21-12-2018 met 16-4 van Missing Shot 2 en Bie Jenny 1 won dezelfde dag met 8,5-14,5 uit bij de Potbelly 2 in Grevenbicht. De uitwedstrijd bij Auw Leemkoel werd door onze jongens met 9-14 gewonnen. Bij deze wens ik alle teams heel veel succes deze week en op na de overwinningen. Groetjes Roy
Jean Jean uit Urmond schreef op januari 5, 2019 om 7:11 am:
Algemene Ronde 3 van de beker competitie. We hadden een thuis wedstrijd geloot tegen Hoekje 3 uit de 1e Klasse. Wij waren met 6 man op oorlog strekte aanwezig. De tegenstanders kwamen rond 20.00 uur binnen met een gezicht van dit varkentje gaan we even wassen vanavond ????? Maar daar kwamen ze de gedurende wedstrijd wel achter. Jean begon goed aan zijn partij en met zijn 5e 180 van het seizoen won hij met 3 - 2. Bjorn kwam al snel voor met 2 - 0 maar helaas verloor hij 3 legs achter mekaar. Ron en patrick gooide ook hun niveau en wonnen hun wedstrijden ook. Ton en Menno mochten de 701 gooien en na een goede 1e leg , waar ton zijn 1e 180 gooide verloren ze de 2 legs erna. Ron en Patrick wonnen wel hun 701. Stand was 4 - 2 in ons voordeel. Jean en Bjorn wonnen hun tac-tic met 2 - 0 en pakte zo het winnend punt. Ron en Patrick hadden niet al te veel moeite met hun tac-tic en wonnen ook met 2 - 0. Menno mocht ronde 9 gooien en zijn tegenstander liet toch nog even zien dat ze 1e klas gooien en menno verloor met 3 - 0. heren bedankt weer voor de gezellige avond en op naar de volgende wedstrijd thuis tegen brandje.
Reporter Reporter uit Urmond schreef op december 28, 2018 om 7:01 pm:
Roy, Bedankt voor de back-up Geweldig verslag kerel!! Je mag vaker voor me invallen Haha Top!! Later!
Roy Roy uit Stein schreef op december 25, 2018 om 2:27 pm:
Ik ben niet zo goed in het schrijven van stukjes maar ik ga een poging wagen en een overzicht proberen te geven van het eerste seizoens helft. Te beginnen bij het steeldart team DC Bie Jenny 1. 21-9-2018 speelde ze de eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Trouble Shooters en die werd dan ook gelijk winnend afgesloten met 6-4. De 1ste drie punten gelijk in de pocket. Na 5 wedstrijden stond de teller op 13 punten. 4 overwinningen en 1 gelijk spel. In ronde 6 en 7 volgde helaas 2 nederlagen achter elkaar. Flying Darts 3-DC Bie Jenny 1 10-0 en DC Bie Jenny 1-Joe Place 4-6.Maar de weken erna herpakte ze zich weer met een 2-8 overwinning tegen The Avengers en een gelijkspel thuis tegen Sport.Daarmee staan ze op een verdienstelijke 5de plaats met 17 punten uit 9 wedstrijden. Vrijdag 28-12-2018 spelen ze nog de inhaalwedstrijd tegen De Bekker 1. Dan nu verder met het E-darts. Als 1ste Bie Jenny 1. Ook zij begonnen het seizoen met een overwinning thuis tegen Missing Shot 2 eindstand 14-9 voor Bie Jenny 1. Met wat wisselvallige resultaten staan ze toch netjes in de middenmoot met 21 punten uit 11 wedstrijden. Wel erbij gezegd dat ze nog 2 wedstrijden moeten inhalen en de stand wat geflatteerd is. Komende Vrijdag 28-12-2018 spelen ze de inhaalwedstrijd thuis tegen de ongeslagen koploper Galouppe uit Gulpen en 4-1-2019 de uitwedstrijd tegen Missing Shot 2. Als deze 2 wedstrijden gewonnen worden is een 2de plaats in de stand mogelijk. Bie Jenny 2 kent een teleurstellende seizoen. De inzet is er wel en de scores ook maar toch worden op 3 gelijke spelen en 1 overwinning alles verloren. De 1ste en tevens de enigste overwinning werd ook pas behaald op 20-12-2018 thuis tegen Treebeekse Treffers 1. Eindstand 12-4. Maar petje af voor deze jongens. Ze laten de moed niet zakken en ik ben er ook van overtuigd dat met deze instelling nog overwinningen en punten gaan gepakt worden door dit team. Dan Bie Jenny 3. Daar valt niet zoveel over te vertellen. Ze staan strak ongeslagen bovenaan met 33 punten uit 11 wedstrijden. Dus nog alles gewonnen. De voorsprong op de nummer 2 in de stand Cafe De Dwaas bedraagt inmiddels 11 punten. Wel mooi om te vermelden is dat Jos een geweldig seizoen draait. gemiddelde Jos 44 wedstrijden gespeld en 41 ervan gewonnen. Dit betekend een gemiddelde van 93%. Wat een topper. In Team 3 zijn we dan ook bang dat hij weggekocht gaat worden door andere clubs. Maar hij mag alleen weg voor het bedrag van 5 miljoen euro. En dan als laatste Team 4. Als nieuwkomer doen ze het voortreffelijk. 1ste seizoen en gelijk bovenaan met 5 punten voorsprong op de nummer 2. Chapeau! 27 punten uit 11 wedstrijden.Tot nu toe werd er pas 2 keer verloren en dan ook nog eens twee keer tegen de nummer twee De Koetsch. Ook opvallend is de vrouwelijke speelster Gerrie in team 4. Daarmee is het aantal vrouwelijke leden bij DC Bie Jenny verdubbeld. Niet veel clubs die dat kunnen zeggen. Als laatste wil ik alle leden,supporters,personeel en iedereen die ik vergeten ben een Gelukkig Kerstfeest wensen en een Gezond en Sportief 2019! En niet vergeten: Komende Vrijdag 28-12-2018 zijn er 3 inhaal wedstrijden. De Bekker - DC Bie Jenny 1 Bie Jenny 1 - Galouppe 1 Bie Jenny 2 - Keulen 1 Steun onze teams naar de overwinning en kom aanstaande Vrijdag kijken. Groetjes Roy
Jean Jean uit Urmond schreef op december 15, 2018 om 7:10 am:
Deze week stond de wedstrijd tegen de sport op het programma. Dit team bestaat uit leden tegen een vergoeding spelen , maar je ziet wie er een vergoeding krijgt en wie niet. Dus de gezelligheid was dan ook heel ver te zoeken vooral onder mekaar. M T meent dat het bord van hem alleen is ???? In deze wedstrijd ging het na en stand van 0 - 2 gelijk op , zo kwamen we op de stand van 4 - 4 . Ron moest proberen tegen M T om ons op voorsprong te zetten , maar helaas kon ron het niet afmaken en verloor zo met 3 - 1 Patrick had al aangegeven dat hij klaar was dus moest Jean het gaan proberen om nog een gelijk spel eruit te halen. Jean begon niet goed aan zijn 1e leg en verloor dan ook de 1e leg. Maar Jean begon ze wel te raken en liep zo uit naar een 3 - 1 overwinning. Jean gooide ook nog zijn 3e 180 van het seizoen. Je kon aan de tegenstander dat ze er niet blij mee waren. Dit een team is die niet voor de gezelligheid komen ????? Volgende week is de wedstrijd tegen De Bekker omgezet naar 28 December. Nog even terug komen op de vorige week de beker wedstrijd tegen Bully s 3 dit werd een gemakkelijke zege van 8 - 1 o ja wie had die ene puntje verloren ?????? ( Patje)